Mein got!

Jag är verkligen känd som vikarie nu på utbildningsområdet. Rykten sprider sig om "Micke konstnären" bland eleverna. Några vill ha min autograf O_o Helt sjukt att man efter några bilduppvisningar får världens respons från eleverna som vill att jag ska rita teckningar till dem, och lära dem att tecka som jag. Det är så jäkla roligt att varje gång jag har vickat så kommer jag hem med ett stort leende på läpparna. Trots att vissa klasser och elever har varit rena helvetet så tycker jag om alla klasser som jag har haft. De har alla sin charm och negativa egenskaper. Gäller att man ser det positiva i det vilket jag gör, annars hade jag nog inte fortsatt med min lärarutbildning =)


Jag måste vara förföljd av otur O_o

Alltså idag har inte varit min dag precis.

Förkyld och när jag är på studiebesök på Kalmars Domkyrka vad händer då? Jo jag slår i huvudet i en låg dörrkarm, inte nog med det, när jag går ner för en stege så den som går ovanför mig trampar mig på min tumme. Så nu sitter jag med en bula på huvudet, förkyld (och ni vet ju hur vi män blir när vi är förkylda, hehe ;-)  ).

Imorgon ska jag gå in som vikarie för en årskurs 3a. Det var ett tag sen sist jag vikkade så det ska bli skönt att få gå ut i skolan igen och testa nya didaktiska metoder som man har lärt sig i nuvarande kursen. Får se om det blir något av de 4 ämnena vi läser i GRUS. Men men samtidigt har jag samvetskval med min studiegrupp, att de ska jobba imorgon och jag jobbar med annat. Men vi löste det på ett bra sätt, jag fick ett annat arbete som jag och en till får jobba med i gruppen. Som handlar lite om grafiskt arbete så det passar mig perfa. Kan ju sitta en hel dag att jobba med det utan paus. Det är så jäkla roligt! =D

Här är en 3D modell som jag gjorde när jag plugga på SOFE förresten =)

image12

Ärade läsare

Hallå där ärade bloggläsare på min sida.

Nu fasen får ni ta tummen ur röven och skriva kommentarer!

Bwhahahahaaaa




Mvh.// Mysfabror

Lite bilder

Här kommer lite bilder från Finlandskryssningen. Mer kommer med tiden.
 

( Tryck på bilderna för att förstora dem. )

Nu ska jag fortsätta titta igenom resten av de 445 bilderna.

Neeeein bitte schön! Vill inte bli förkyld nu!

För helvete, jag har hållt mig så jävla länge nu utan att bli förkyld, inte fan ska jag bli det nu! Vitlök och chili here I come!

Andra tankar som har flygit förbi mig den senaste tiden.

Hmm under helgen har jag faktiskt känt en form av harmoni inom mig. I lördags så satt jag och filosoferade när resten var uppe på dansgolvet. Helt plötsligt känner jag, att mina tankar bara försvann, jag tänkte inte längre, musiken i bakgrunden försvann, människor runt mig försvann. Jag var helt själv, nästan som om mina tankar hade skickat mig till en annan dimension. I dimensionen fick jag en inblick över den senaste tidens händelser som jag har mått dåligt av, men jag kände ingen smärta, jag kände mig fri, jag kände att mitt självförtroende började komma tillbaka. Jag vet vad jag vill, och jag ska se till att fixa det. Dessa tankar bara flög på mig under några sekunder. Man kanske skulle börja med någon halvtimmes meditation varje dag. Nu satt jag ju inte direkt i en avkopplande miljö, men det var fantastiskt att känna att i denna miljö så kunde jag ändå koppla bort allt runt mig. Tänk då vad man kanske kan åstadkomma med lugn och ro runt sig.

Vad kan man dra för slutsats av detta då?

joooo

Mysfarbror goes Buddha style!

Bwahahahahahaha!!!!

Hemma från Finlandskryssningen!

Uj uj uj, i helgen var det livat och glatt!

Jag och några kompisar drog iväg på en finlandskryssning till Helsingfors! My goodness vilket röj det blev! Lördagen var nog den dag som herr Cozy-uncle blev Drunken-uncle (det blidde lite vääääl mycket). Men vi hade det hur jäkla roligt som helst! Vi gick i Helsingfors och jag tror de flesta tyckte det var en mycke trevlig och mysig storstad. Vi festade, dansade, umgicks och med det hade vi det jävligt roligt.

Tack vänner för denna fantastiska upplevelse! Hoppas vi gör något sådant tillsammans snart igen :)

Mysfarbror - over and out.

Tingsrätten....

Don´t do it! Don´t go there!

Jag och min studiegrupp har som uppgift till samhällen att besöka ett mål på tingsrätten i Kalmar.
Sweet mother of GOD! Vi besökte ett mål som handlade om ett rån. Fy faaaan vad det drog över på tiden. Jag som inte heller hade ätit någon lunch var helt jävla svimfärdig.... Får fan skylla mig själv! Det var ju inte det målet som var planerat utan detta tog vi när första målet vi skulle gått på var inställt. Detta varade från 13:15 till 18:30!!!!!!

Så jag råder alla som har en P-bot eller fortkörningsbot och vägrar betala den och drar till rätten istället...tänk om!!!..de där jävla 700 spännen är fan värt att betala än att gå till tingsrätten!


Fy fan alltså

Jag litade på min inre instinkt...det visade sig att jag hade rätt ändå. Jag är inte ledsen, nej jag är rent ut sagt förbannad.

Förbannad på mig själv för att jag inte insåg det tidigare! Varför blev det inte tidigare? Jo för min jävla snällhet, den ville inte visa mig sanningen, den bara sa "att det löser sig". Nu är det slut med att snällheten ska ta över hand. Den ska bara visas till de människor jag älskar och LITAR på det vill säga mina kompisar och familj.

Så var man där igen...

Jehupp.....

Jag sa att jag skulle dricka lite igår. Men efter vad jag har mått den senaste tiden, så kändes det som om att jag behövde släppa loss igen.

Så nu sitter jag här igen....bakis som fan..och med ett peace märke på kinden.

Den där jävla Whiskeyn och Tequilan och jägermeistern som jag drack innan festen tog ganska hårt.....

Men iaf, det var ju 60/70 tals fest, och jag klädde ut mig till Hippie. Får se om jag kan få tag på några bilder, plus några från Halloween som ni inte har fått se ännu. Cheers.

Kan också meddela att jag har klippt mig ganska kort,  och funderar på att raka av mig hakskägget. (Får se med det)

Njäää den var ganska kass

Min egna respons på förra inlägget.... Det var en jävla dålig takt på den dikten...hmmm sucks.

Som vi Blekingar brukar säga

"Pau at igen!"

Why?

Like a swarm they came....
Then the sound came
A sound that could fell even the bravest
The sound of death
A whistle from death
The sound is getting higher
It is time......

Now they have landed
spreading their doom
The ground is shaking
Like thunder they sound
But fire they spread
A fire that comes from hell
Hell it is the right word
a right word for what we see

There is no mercy
No mercy for the children
No mercy for the childrens family
Why them?
Why did they have to die?
I know why....
I know how you will respond

It was their own fault
They shouldn´t have their home
so close to an bunker
a bunker full with weapons

What you didn´t know
was that the bunker
wasn´t full with weapons
It was full with us...
Innocent humans.




Vart tog lilla mysfarbror vägen?

Vart fasen tog han vägen ? O_o Äsch han kommer nog tillbaka ;)

Blind

När ens enga föräldrar börjar säga att jag är för snäll. Då börjar jag fundera. Det stämmer kanske, det är därför jag mår dåligt ibland.

En del av mig varnar mig för vad som kan hända. Det är som ett inre "jag" som är fängslad av ett annat jag. Den försöker varna mig, den försöker få mig att förstå vad saker och ting jag eller andra gör mot mig leder till. Att vara snäll tycker många är en positiv egenskap, Ibland känner jag att den bara skapar en mer smärta långsiktligt...

Snällheten gör mig blind. Den förblindar mina inre instinkter, jag tror att allt är okey, men det är det inte.....

Jag måste börja vara ärlig mot mig själv, det är det enda som kan hjälpa mig. Genom att vara ärlig mot sig själv och acceptera ens problem kan man få hjälp från andra. Man öppnar upp sina känslor som andra kan ta del av.

Jag har lyckats med det en gång tidigare....jag ska tamejfan göra det igen!

JAG SKA VARA ÄRLIG MOT MIG SJÄLV! NU ÄR DET SLUT MED GRUBBLANDET! JAG SKA ÖVERVINNA MINA PROBLEM, JAG SKA LEVA ETT LYCKLIGT LIV. JAG SKITER FULLSTÄNDIGT FAAAN I VAD SOM HAR HÄNT MIG TIDIGARE. JAG SKA FAN SE TILL ATT LEVA DAGARNA SOM DE KOMMER OCH GÖRA DET BÄSTA AV DEM. ATT UMGÅS MER MED MINA NÄRA OCH KÄRA, FÖR DE ÄR MIN STYRKA!

Avslutningsvis en del av "Best of you - Foo fighters"

Has someone taken your faith?
Its real, the pain you feel
 The life, the love You'd die to heal
The hope that starts
The broken hearts
Your trust, you must
Confess



Shadow

It is dark now
A mist surronds me
I think I am alone
but wrong I am
beqause there you are
all around me

No place for me to hide
No need for you to seek
No troubles you have
But troubles I have

Are you my guardian angel?
Do you save me from myself?
Do you save me from others?
Here you are and no comfort you give...
Only pain..

Tomorrow is another day
The mist will be gone
I will no longer think I am alone
Beqause I am not

Time for me to awake from this dream
Will you come back next night?
Will you haunt my dreams again?
Shadow, I pity you
I pity you for trouble a lost soul as me
Perhaps it is me that haunts your dreams?



Ett försök, ge gärna kommentarer. (Please)













Galen O_o

Hör och häpna! Jag ska gå upp innan kl 6 imorgonbitti och tvätta! My goodness! från kl 6-10 ska jag tvätta. Jag måste vara galen..... somebody stop me!

Nja anledningen är att jag inte har någon annan tid. Nästa vecka är det mycket skola, sedan nästa helg ska jag åka på en finlandskryssning. Det gäller bara att bita i det sura äpplet.

Detta var jäääävligt sjukt!

Man har ju alltid fått höra och läsa om väldigt sjuka sexbrottslingar....men detta tar nog fan priset..

http://www.expressen.se/nyheter/1.927260/han-hade-sex-med-en-cykel

artikeln avslutar med  "1993 dömdes britten Karl Watkins till fängelse efter sexuellt umgänge med trottoarer."

Någon som vill förklara för mig varför vissa människor säger att "vi är de enda intelligenta varelserna i unviersum?" Jag skulle nästan säga att en encellig organism är tamejfan mer clever haha.

Sömnproblem..

Jahupp, ännu ett av Ringans "dagens i-lands problem".

Den senaste tiden på typ..1 vecka har varit skit konstig. Jag har haft ganska små men jävligt irreterande sömnproblem. Jag vet att jag inte snackar i sömnen, att jag inte snarkar osv. Men nu helt plötsligt vaknar jag till att jag pratade sömnen, stönade till, reser mig upp i sängen utan anledning......detta börjar gå mig på nerverna. Jag vet inte vad det är med mig. Jag har inte känt av någon form av stress, jag känner ingen direkt oro över något. Jag känner mig glad över mycket nu på senaste tiden, men detta jävla sömn problem är en finne i arslet rent tarvligt sagt.

Någon som har någon bra hypotes över vad det kan bero på? O_o

Dikter/Poesi

Har alltid velat skriva dikter, men har alltid känt att jag inte har kunnat. Vet inte vad det är för spärr som hindrar mig från det. Jag känner att jag kan uttrycka mig genom bilden men inte genom skrift. Jag tycker om att läsa dikter.
När jag satt med Malin och läste ur en av hennes kurslitteratur som jag har för mig handlade om gammla människor. Så fanns det en väldigt vacker dikt. Givetvis kommer jag inte ihåg den! DOH! =P Men tro mig, den var fin. Det handlade om döden. Givetvis när man snackar om döden så kommer jag osökt att tänka på Ingmar Bergman. Denna gigant!

"D..d..du känner en ångest, en jäääävla ångest alltså. Du måste släppa ut demonerna inom dig."  Nå ja hehe ^_^

Ska fasen försöka skriva ihop något....vad det nu kommer att handla om vet i fan. Kanske något till min sötnos Malin? =) eller något till alla mina nära och kära? ....Fan nu känner jag nästan en jäääävla press på att det ska bli äckligt bra....kanske lika bra att jag börjar smått ...kanske en ehmmm...får se nu..vad fan har jag i närheten av mig som är litet och bra ...hmmm. Äsch nått blir det!  Ska försöka få upp en dikt innan slutet av veckan...annars får någon påminna mig (lycka till!)

Nej, nu är det sleeping time! Annars kommer jag bli kinkig som en liten bebis, som fick sin slickepinne stulen av George W Bush.

Peace!


Lite bilder

image4image5image6

Lite bilder som jag tog nu under hösten. De två nedersta är från en liten öde fiskehamn i Blekinge. Den första är från Nybro. Enjoy

Ibland är det si och ibland är det så.

Just det...ibland är det si och ibland är det så. Just nu är det jävligt SI!. Vet i tusan vad det har varit med mig idag. Om det har varit vädret eller andra faktorer. Men jag känner mig riktigt nere. Åt en korv till Lunch...(ja jag vet, jag får skylla mig själv att jag har lågt blodsocker nu, men det är för dyrt att äta en riktig lunch och jag hade glömt att göra ett lunch paket.)

Idag var också en sådan dag då som jag hoppades skulle slippa på ett bra tag, fick en jobbig flashback. Blir oftast så när jag inte mår så bra, och det spär ju bara på mer. Men jag vet iaf hur jag handskas med den känslan iaf. Vilket jag inte gjorde för några år sedan. Jag vet att jag kan må jävligt dåligt idag, men imorgon kan något annat hända som får mig att må mycket bättre.

Ska ta och göra lite middag nu. Idag tänkte jag mig att det skulle bli någon wook rätt ala "hitte på".
Lite grön Squash, bacon, ägg nudlar, morrötter och lite champinjoner. Vitlök, chili och soyasås är ett måste i wookrätter ;)

Ikväll får jag se om jag ska lägga upp lite bilder som jag har tagit. Mycket naturbilder blir det nog.

Ahh just det...

Just det, jag kommer att åka ner till Blekinge under lödag och söndag, så jag lär nog inte skriva något i Bloggen under den tiden! VE OCH FASA!

Nåväl, dock kanske jag tar igen lite och skriver om det som hände mig i Karlskrona. Typ spotta på Karl XI staty och skrika länge leve Snapphanarna. Meeeen...tyvärr, jag kommer inte att vara inne i Centrum. Det får bli någon annan gång hehe ^_^

So long!

The Best of you.

Nu tror säkert mina kamrater " Det var väl själva fan också vad han håller på med de där Foo fighters!" Japp! Det kan ni skriva upp i er almenacka! hehehe =D

En låt som är fantastisk att lyssna på när man känner sig lite nere i Foo fighters låt "Best of you".

I've got another confession to make I'm your fool
Everyone's got their chains to break Holdin' you
Were you born to resist or be abused?

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Are you gone and onto someone new?

I needed somewhere to hang my head Without your noose
You gave me something that I didn't have But had no use
I was too weak to give in Too strong to lose
My heart is under arrest again But I break loose
My head is giving me life or death But I can't choose
I swear i'll never give in No, I refuse

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
 Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

Has someone taken your faith?
Its real, the pain you feel
Your trust, you must Confess

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Oh..

Has someone taken your faith? Its real, the pain you feel
The life, the love You'd die to heal
The hope that starts The broken hearts
Your trust, you must Confess

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

I've got another confession my friend I'm no fool
I'm getting tired of starting again Somewhere new
Were you born to resist or be abused?
I swear i'll never give in I refuse

Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?
Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

Has someone taken your faith?
Its real, the pain you feel
Your trust, you must Confess

 Is someone getting the best, the best, the best, the best of you?

Foo fighters // Best of you

En låt som jag tror David Grohl skrev åt sin syster.  Men men det är en fantastisk låt och låt text. Det finns många tolkningar på den, om vad den handlar om.  Lyssna på låten och gör er egna tolkning :)

Farsdag

Ni vet väl att det är Farsdag på Söndag? Lyckligtvis så har min storasyrra koll på när morsdag och farsdag är.  Jag kollar inte min almenacka så ofta.....vänta nu...undrar vad jag har den någonstans? Men presenten är fixad och middagen som syrran och jag ska göra är planerad. Det blir en skagentoast ala Mysfarbrors recept och sedan en kycklinglasagne. Ska bli smarrigt.

Ha det bra eller som Nelson Muntz säger i simpsons...

"Smell you later"

Gäsp

Ohoy hoy kära läsare!

Här sitter man en kylig morgon. Utanför ser man lite vit puder på hustaken, men det lär nog försvinna snabbt nu när regnet börjar komma fram. Woopi do daaa...

Nåväl, igår blev faktiskt mysfarbror riktigt förbannad rent ut sagt. Den läraren som höll i föreläsningen är helt bängaloo! Han driver med sina elever, gör narr av dem, trackar ner på yrken så som dagismammor som om det skulle vara nedvärderande yrke! Om han nu har problem med att någon sitter och ritar i sitt block, så ska han tamej fan skita i det. Om han över huvudtaget hade läst Psykologi eller iaf kommit ihåg det, så finns det faktiskt studier som visar på att det finns människor (som mig själv) som är hyperactiva. När man sitter och lyssnar så pillar man alltid med något annat som t.ex. rita i blocket medans man lyssnar och det bästa är att man faktiskt kommer ihåg vad föreläsaren sa! Så istället för att tracka ner personen inför klassen så kan man helt enkelt skita i det. För vi lärarstudenter betalar fan för våran utbildning genom att ta CSN lån osv.

Annars senare på kvällen lugnade mysfarbror ner sig. Spelade rollspel som vanligt på tisdagarna. Jag var spelledaren och körde min kampanj. Det verkade som om mina kompisar tyckte denna spelomgång var rolig iaf, trots att det inte blev mycket strid ;-) Men med en NPC i gruppen vid namn Bagbelly och Günter von Flammen så liver det upp stämningen i gruppen ganska rejält...problemet är dock att Günter är en Fire mage och han kan antingen vara till stor hjälp för gruppen ELLER RENA DÖDEN för gruppen! =D

Idag blir det att åka ut till Ängö och reka lite inför ett grupprojekt. Vad finns det för jävla historiskt värde om ÄNGÖ egentligen!? Bara det inte blir 18-1900 tal historia...för jag är jääääävligt trött på det ämnet!

Ha det nice!

Här sitter jag och myser.

Här sitter man i Nybro. En liten stad någonstans i de djupa trollskogarna i Småland. Jag trvis faktiskt här, samtidigt känner jag att om man haft en lägenhet i Kalmar så hade det också haft sina fördelar när det gäller skola och de sociala. Jag har pendlat nu enda sedan jag var 18 år och gjorde lumpen. Börjar tröttna riktigt ordentligt. Men förutom det så trivs jag i Nybro. Det finns allt ..Willys...och....ehmm Öb och.....ehmm Dressman...ehmm..

Skit samma med affärerna, huvudsaken är att jag kan komma nära till naturen. Räcker att jag bara cyklar några kilometer ut mot Svartbäcksmåla och vips så är jag mitt ute i ingenstans. Skit härligt att ta med sig sin Kamera och fota underbara naturbilder. Önskar bara att jag hade ett teleobjektiv så att jag kunde få bra bilder på rådjur utan att skrämma dem när man ser dem beta på ängarna i skymmningen.

Får se när det bli väder och tid till att ta en sväng ut till Svartbäcksmåla och gå 1 mila slingan. Man vill ju gärna inte att det ska bli mörkt när man har gått halvvägs O_o Alone in the wilderness. Men iförsig en buse tar ingen annan buse. ;)

Simma lugnt till er som läser min blogg!

Snälla inga höga ljud tack!

Uuurk, såhär bakis har jag inte varit sen julfesten jag var på när jag gick på min förra skola (SOFE). När jag drack ren outspädd Ouzo.

Men i alla fall så var det riktigt roligt, jag glömde bort alla mina bekymmer som jag har haft under den senaste tiden.

Vi började hemma hos Emelie med förfest där sedan resten av gänget samlades lite senare. Vi drog sedan vidare ut till Harrys där JAG av alla personer började dansa! Helt jävla sjukt...det krävdes med andra ord, 5 öl, 4 cl Whiskey och ca 5 cl Jägermeister. Ahh just det, Per jag och Erlandsson planerade en Hamburger krog. Vi har världens idé! Får se vad det blir av den hehe.

Bilder kommer väl snart upp, får höra med mina polare om bilderna så att jag kan lägga upp dem här.

Hoppas ni läsare hade en bra helg.


Muwhahaha party party!

Gött idag blir det Halloween fest! Hoppas detta kan få en på bättre tankar! =) Massa kompisar som man får träffa och umgås med. Ölen står redo i kylen för att bli nerpackade i en kasse till Kalmar.  2 Guinness och 2  Adnams och 1 Oktoberfest bier muhahaha...ha...ha..h... äh, Blir nog inte så många jag tar med mig, vill nog inte bli för berusad....blir nog inte rolig att handskas med mina nuvarande känslor.

Men skoj ska det bli iaf. Nu ska jag fixa till mig lite mat i magen, be till kloakgudarna för att få sin fest kväll välsingnad, duscha och sedan bär det av till Kalmar! Mysfarbror is on the move, beware!

Ska visa den hemska masken jag ska ha på mig också. Lägger nog upp lite bilder imorgon. Ha en trevlig Halloween till er som läser mina inlägg!

// Salute


Jösses vad seg man var.

Ach, igår var man ute med några polare. Det var riktigt roligt att få en break och få träffa sina polare. Det var ett tag sen sist :) Man glömmer lätt bort vissa bekymmer, så för mig igår var det ett steg mot rätt riktning.

Men idag är jag lite seg när jag sitter och skriver detta (tror fasen jag skulle ha druckit mer vatten innan jag la mig till sängs) men jag mår efter omständigheter väldigt bra. Nu börjar man känna att Mysfarbror humöret börjar komma tillbaka.

Ikväll blir det mera party party...i lite högre tempo än vad det var igår haha. Salute!

Lev i nuet.

Är ett motto som jag tror de flesta skulle behöva leva sitt liv efter.

Jag själv lever varje dag som de kommer, ibland är dagarna jobbiga, ibland inte. Det gäller bara att man gör det bästa man kan under dagen. Tänker alltid att morgondagen finns inte, det är fortfarande en obestämd framtid.

En annan sak som man ska tänka på är att aldrig se tillbaka på händelser som ägt rum. Du kan grubbla hur mycket du vill om vad du kunde ha gjort annorlunda, vad du kunde ha gjort bättre, varför det hände just dig och ingen annan. Sluta grubbla på det förgångna, gjort är gjort och det finns inte mycket att göra åt saken! Lev dagen som den kommer och njut av varje minut som du lever för du har bara ett liv, så gör det bästa av det.

// Ringan

Välkommen till min nya blogg!

Wilkommen!

Se där ja, även Ringan har skaffat sig en blogg :)

Får se om jag klarar av att hålla en daglig uppdatering av min blogg.

Jag kommer troligtvis ta mest om lite filosofiska tankar som dyker upp i mitt huvud, kommer nog även att slänga upp lite bilder som jag har tagit. Mycket Naturbilder  =). Men dagliga händelser som äger rum är nog det som kommer upp mest i bloggen.

Ha det gött och välkommen ännu en gång.

RSS 2.0