Julen är kommen!

Tjohej glada bloggläsare!

Mysfarbror tar lite ledighet från bloggandet nu under Julledigheten. Kommer att återkomma med info i mellandagarna eller efter nyår.

Jag får önska er alla en riktig GOD JUL och ett Gott nytt år!

(Rolig fakta: Snart är det bara en månad kvar tills jag ska tatuera mig yeeeeehaaaw!)

Mvh Mysfarbror

Oj oj oj vad spännande det var

Jösses, igår på spelmötet spelade vi Star Wars. Fan vad spännande det blev. Min karaktär Terrence har som sagt gått över på Sithernas sida, det vill säga gått över på den mörka sidan ;). Jag såg till att de andra blev av mina vänner blev tillfångatagna av Sitherna ;) Nu pågår en tuff övertalning som ska få dem att gå över till den mörka sidan. Just nu är det 3 stycken andra som kommer med största sannolikhet att gå över till den mörka sidan ;)

Så jädrans roligt att spela rollspel ^_^, Innan vi körde Starwars igår så hade jag en liten säsongavslutning på min Warhammer kampanj. Snorri som var en Dvärg dog tyvärr efter att han hade fått en magi på sig som fick hans blod att börja ...typ koka! Men men nu är Per tillbaka med en ny Karaktär som är en Questing Knight som söker efter den heliga Graalen. Nu återstår av Kampanjen att de ska få träffa Kungen över Brettonia och sedan får vi se om de kommer in till Mousillion eller inte :)


Fy fan för CSN

Ingen nåd för en fattigt student under Julen verkar det som.  Något över 5000 kr får vi nu under December som studentbidrag. Jag har räkningar på runt 4400....utöver det så måste jag köpa kurslitteratur vilket många vet inte är det billigaste. =( Får se hur mycket jag får för mina vikarietimmar som jag har.

Ibland undrar jag vad CSN tänker med? Förstår de inte att vi måste plugga även under Julen? Jag menar HT är ju inte slut föränn i mitten av Januari...det betyder att vi måste ha material för att plugga hemma plus att kunna betala våra hyror.

En sak är säker....måste fan skaffa mig sommarjobb under hela sommaren denna gång..... O_o

En lyckad kväll!

Tack till Per och Malin för en underbart rolig och trevlig fondykväll ala Julfest :)

Mycket god mat och väldigt gott med Fondy :) Alla hade vi bidragit med något till maten. Själv så fixade jag Tzatziki och Guaqomole, (Har aldrig gjort en hemmalagad guaqomole förrut O_o) vilket blev ganska gott, iaf blev det sting i Tzatzikin...rapar fortfarande vitlök efter den *burp*

Allt som allt en väldigt härlig helg! Snart så är det Jul så det ska bli riktigt skönt med ledighet.

Ha det!

// Mysfarbrorn.

Join me on the dark side!

Jepp Star Wars firar 30 år och ni ska ju alla gå över till den mörka sidan! Det är ju det enda rätta ju! Inget jäkla flamsande och döljandet av känslor här inte!

Till heder för George Lucas...plus att jag rollspelar Star Wars och ville måla en bild utav min karaktär i spelet så kommer här bilden. Terrence Keither heter han och är min rollperson i rollspelet. Får se om han går över till den mörka sidan....

image14

Så var det snart Jul

Sankta Lucia, ge mig en tia...eller?

Usch...varför känns det så ensamt under denna tid? Jag menar jag träffar mina kompisar nästan dagligen och jag ska snart hem och fira Jul med min familj. Trots det känner jag ibland ensamheten krypa fram ur garderoben. BLEH!

Men inte ska man deppa ihop nu inte :) På Lördag blir det ju Fondykväll hemma hos mina kompisar, ska bli gott och väldigt roligt! Får fasen inte glömma att köpa en 100 kr julklapp till utdelningen. Hmmmm undrar vad man ska köpa för något som kan passa alla människor?

Oh well, imorgon ska jag försöka klara av det mesta inom Julshoppningen.

Peace out!

Sorry

Kära läsare

Ledsen för att jag inte har skrivet bloggar nu på senaste tiden. Anledningen är att jag har haft mycket annat att tänka på.

Nåväl igår hände något roligt när jag spelade rollspel med polarna. Vi spelade Star Wars och min karaktär har gått över mer och mer på den mörka sidan ;) Vi får se vad som händer med honom, ska han förbli Jedi eller bli en Sith? Bwahahahaha iaf var det en rolig spelsession.

Vad som hände i min Warhammer kampanj sist var ganska roligt också. Rollpersonerna hade som uppgift att stoppa en ritual som styrde en odöd armé som marcherade genom landet. Problemet var att fienderna som de mötte var ganska mäktiga. Bossen var en Vampyr som hade magiska egenskaper. Tyvärr kastade han en magi som fick Dvärger Snorris blod att börja brinna eller ja koka kanske är rätt ord. Tyvärr dog Snorri....men men Per som spelade honom har redan rollat fram en ny karaktär som kan bli jävligt mäktig =)

Välkommen till Trelleborg

Aauu...nue lingtar man himm!

Discoälg!

Denna bild har jag ritat till Frida. Hon gav mig i uppgift att rita en Discoälg...vad hon fick det ifrån...det är en annan historia. Så denna teckning är tillägnad Frida. Njut!image13

Imorgon gäller det!

I morgon gäller det!

Jag och min studiegrupp ska redovisa vårat arbete som vi har om Ängö, Varvsholmen och Laboratorieholmen i Kalmar. Redovisningen är annorlunda från vad man är van vid. Nu ska vi gå runt där ute och visa runt de platser som vi ska prata om. Hoppas bara det blir fint väder.

Ni som läser detta.....snälla håll tummarna för fint väder!

Best of you

För er som inte hört låten innan. Helt underbar att lyssna på, den ger en kraft att komma igenom dagen. Fy fan vad jag vill se Foo fighters live!

 

Torka

Yehepp idag var det lite bloggtorka för mig.

Men i helgen har jag iaf haft det bra :) En lugn fredagkväll där jag tittade på TV och film. Sedan sov jag nästan 11 timmar vilket är ett gott tecken på att kroppen behövde det. Sedan på Lördagen var jag hos Teza på en hattfest. Var hur roligt som helst. Så trevligt att träffa på sina gammla goa Bild och Media kamrater ;) Vi lekte Charader och en massa annat skoj. Sedan idag (Söndag) Var det lugnt och fridfullt, åkte in till Kalmar som jag gör alla söndagar för att spela lite rollspel med några polare. Idag blev det Mutant där jag spelar en muterad Älg. Alltså en humanoid älg som äter kött hehe, ja den rollspelsvärlden är riktigt "fucked up". Men det var skoj och jag har även fått lite mer bakgrund till min karaktär som jag ska spela i en Trudvang kampanj. Allt som allt, en riktig bra helg, hoppas det fortsätter vara trevliga helger där man inte sitter alltför ensam i Nybro hehe.

Ha det gött alla läsare, may the Mys-force be with you.

// Ringan

RSS 2.0