Kycklingen och Hästen

På en bondgård bor bonden Paulina. Hon har 30 djur på gården. Av de 30 djuren så är det kycklingar och hästar. Tillsammans har de 72 ben. Hur många Kycklingar har Paulina på sin bondgård?
Ni ska räkna ut det med bilder och väldigt förstålig text.

Sådan härlig fråga fick jag på mattetentan igår! >_< Jag blev totalt knäpp av denna fråga. Det var tillochmed så att jag gick runt i lägenheten hela jävla kvällen för att komma på en lösning utan att använda mig av siffror och ekvation.

Men vänta lite nu...jag tycker ju inte om matte....vad fan är detta?! Jag går runt självmant och försöker räkna ut matematik på min fritid?!

 Snacka om förändring av mig! O_o Jag har gått och spottat och fräst över matematiken under min ungdom..men nu börjar jag fan tycka om den lilla hjärngymnastiken...sanslöst.

Matematik omtentamen på fredag!

Här är allt fruset, allt är vinter, vitt vitt vitt bjällerklang punkt slut som sagt. Jävla Bore som har varit i farten. Var tog den härliga vårsolen och värmen vägen? Skärpning på denna bit säger jag!

Som överskriften säger....omtenta på matten på fredag! Får se om jag klarar den denna gång.

Idag blir det redovisning på en jäkla mattebok och sedan imorgon ska den skriftliga analysen av boken skickas in. Snacka om pressad vecka för oss som har omtenta. Om jag ska vara ärlig så har jag inte satt mig ner för att plugga på för omtentan. Antar att jag får göra det idag och imorgon som fan.

Ber om ursäkt om jag inte har skrivet så mycket i min blogg på senaste tiden, ska försöka skärpa mig på den biten.

Sviss i hussan!

Liemannen i min dröm....dåligt tecken?

Det mest konstiga dröm jag har haft på länge. Det är mycket mystik runt den känner jag.

Miljön där det hela utspelar sig på är en skola (verkar som jag jobbade där)  som verkade ligga ganska nära någon skog. Miljöerna skiftar ganska ofta mellan skog och skolan i min dröm.  Jag får se en man i skogen som är helt förstenad som verkat förvandlats till sten. Jag går i skogen, jag ser en lie, en person brevid blir plötsligt förstenad, jag får se liemannen/döden komma rakt mot mig, stor med svart kåpa och bärandes med lien liggandes på hans axel. Han går nästan som i slowmotion. Jag börjar springa tillbaka till skolan, där var inga barn där men personalen verkade vara där. Jag verkar varna dem och vi alla sammlas i ett rum och låser in oss där. Vi märker hur någon försöker slå upp dörren, vi håller för den så gott det går. Liemannen verkar få upp en springa i dörren tillräckligt stor för att han ska få igenom sin hand. Med beniga fingrar pekar han direkt på mig. Jag går fram och öppnar dörren. Jag ser honom i korridoren och runt honom är det ett stort eldhav, elden kommer emot mig men skadar mig inte, utan går igenom mig och förbi mig in i rummet som jag kom ifrån. Liemannen lägger sin ena hand på min axel och han verkar sedan ge mig någon form av huvudbonad, kommer dock inte ihåg riktigt ihåg den bilden, allt var så suddigt. Sedan ledde han mig ut från byggnaden ut på skolgården. Plötsligt försvinner elden från byggnaden, och allt runt omkring fryser till is istället. Här stannar drömmen mer eller mindre....

Det konstiga är att jag såg det inte som en mardröm, jag vaknade inte kallsvettig eller liknande. Jag vaknade helt utvilad och kände att jag hade sovit riktigt gott. Har gått och funderat hela dagen på denna konstiga dröm.

Kom gärna med tolkningar om vad ni tror denna dröm handlade om!

Två ansikten!

http://www.expressen.se/nyheter/1.1088634/den-indiska-flickan-foddes-med-tva-ansikten

För er som är lite känsliga för "muterade" människor och missbildningar osv, ska inte läsa artikeln.

Kidneybönor och Kaffe

Vill ni ha en anledning att stanna hemma från jobbet eller skolan?

Mickes recept och VARNING är följande.....

Under en dag ska ni har ätit en middag som innehåller antingen svartabönor eller Kidneybönor efter detta så ska ni dricka starkt mörkrostat kaffe i sisådär 3-4 koppar. Sedan kommer ni ha en väldigt upprorisk mage....

jag lovar er....om ni INTE vill ha detta...följ inte detta recept!

Det positiva lär väl vara att imorgonbitti på joggingturen så lär det nog gå undan! Alltid något positivt med det negativa! hehe ;-)


Mys pys på er alla!

// Mysfarbror Ringan

PS. Min mage verkar hälsa också!

(Ja ja du tyckte inte om det jag gav dig kidneybönor och kaffe tjock som olja idag, men lev med det ditt högljuda patrask! Så tyst med dig nu och gå och sov!)



Dude! Watch out for da Hamsta!



Se upp för hamstrar de kan vara jävligt bitska ibland! O_o

Times like these



It's time like these you learn to live again =)

En stackare



Aaaawww .....


Hehehe jösses! :D

Hahaha jag borde få pris i bäst person att hålla tider (INTE!)

Snacka om pinsamt att jag hade fått totalt fel på tenta tiden! Jag som trodde det började 9 ...började egentligen kl 8. Men men jag straffade mig själv på sätt och vis eftersom jag fick en timme mindre att göra tentan på. Men det gjorde inte mycket, det kändes som det gick ganska bra och att jag kommer bli godkänd på den tentan.  Tackar de snälla tentavakterna som förstod mig. Det är inte lätt att höra en stressad skånsktalande snubbe som mer eller mindre sprang från tågstationen ^^.

Achtung!!! Wiioooooooooow

Ja..det där wiiiiiioooooooooow skulle föreställa den typiska tyska larmsignalen man hör hela tiden på gammla krigsfilmer som handlar om WW2. Ni vet bomblarmet eller att Clintan håller på att spränga hela Örnnästet i luften.

Oh well achtung är det iaf,  för idag har jag mattetenta! Ve und faza! Hur ska detta gå månne tro? Anledningen att jag skriver achtung och varnar er är att Mysfarbror är faktiskt på riktig flammsigt humör idag, tro det eller ej mina små bloggläsare ;) Ni kommer råka ut för en lagom stor skäggmorvel som springer runt och sprider lite lycka runt honom. Han kommer bara lalla på söta ord och låtsasord som låter väldigt sockersött och som man kräks över att det är så gulliga ord. Som typ lojm, jolm, puss, kjaaaaaam, piddeluttan boj boj osv osv. Nu undrar ni hur in i helvete kan han vara så über mysfarbror idag av alla dagar? Nja det finns väl bara ett svar, jag börjar hitta rätt stig tillbaka till mitt gammla vanliga jag igen =)

(Nej jag är inte glad för mattetentan, men skulle jag inte klara av den så får jag fler chanser att göra den, så jag tar det lugnt och stressar inte upp mig i onödan, ska inte förstöra en dag som verkar bli väldigt bra =) )

Avslutar en klockren mening som jag kommer köra varje dag nu och som jag kommer säga framför badrumsspegeln, nämligen:

" Do you feel lucky punk.....well DO YA?!" // Clintan


Ha en bra dag mina bloggläsare och jolm jolm, kjam bjam piddeluttan boj boj!

// Mysfarbror Ringan

PS. Självklart känner jag mig jävligt "lucky"!

It pay's off!

Vänta ska bara hoppa ner från de svävande rosa molnen. *hupp*

Sådär ja, nu ska herr Mysfarbror berätta om sina jogging äventyr.

Det var en gång en snubbe i Nybro.....äh stryk det, låter för tarvligt

Hmmm, aja som sagt mitt "nya" liv har ju börjat nu om man säger så, började redan i lördags med att jag sprang min första runda för i år...wooohooo! Det gick faktiskt bättre än förväntat, cyklade 1 mil sammanlagt och sprang 2,5 km. I måndags hittade jag dock en ny runda att springa som inte krävde att jag skulle cykla ut till Svartbäcksmåla, det fanns faktiskt en väldigt fin och trevligt gångväg igenom ett naturresarvat nära där jag bor plus en väldigt vacker insjö. Nåväl jag sprang kanske 3-4 km den dagen. Det gick fan så mycket bättre än den där 2,5 km i lördags, det var inte många gånger jag stannade till för att gå istället för att jogga. Men idag uj uj uj idag måste jag nog fan fått hjärnsläpp eller något. Efter att ha pratat med min kompis Per om hur långt det är runt sjön så uppskattade han det till ungefär 7km så bestämde jag mig att fan jag tar och joggar runt sjön, det får lixom bära eller brista, jag springer fram till den platsen jag vände i måndags sen får jag se om jag orkar fortsätta. Jag sprang...jag sprang....jag sprang...vad i helvete, jag springer fortfarande?! Jag var nog så jävla pumpad på Endorfin så jag kände ingen smärta, håll eller trötthet, jag bara joggade på som jag aldrig gjort förr. Jag sprang konstant utan att gå I 6 JÄVLA KM!!! Tills det jävliga var att jag visste inte vart jag skulle svänga vid en korsning så jag blev tvungen att sakta ner vilket ledde till gång..vilket ledde till...smärtan började kännas..vilket ledde till Gång,jogg,gång,jogg,gång,jogg de sista kanske 1,5 km. Men nästa gång vet jag rundan, så siktar jag på ingen gång! =D

Men jag har defenitivt märkt skillnad! Min överskottsenergi börja minska mer och mer, jag är inte lika hyperaktiv, jag är fan så mycket gladare dels för att stressen känns inte lika mycker som förrut plus att jag känner att jag äntligen börjar uppnå ett mål som jag satt!

Med andra ord It pay's off!

When I´m gone

3 DOORS DOWN
"When I'm Gone"

There's another world inside of me
That you may never see
There're secrets in this life
That I can't hide
Somewhere in this darkness
There's a light that I can't find
Maybe it's too far away...
Or maybe I'm just blind...
Or maybe I'm just blind...

So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone
Everything I am
And everything in me
Wants to be the one
You wanted me to be
I'll never let you down
Even if I could I'd give up everything
If only for your good
So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
You can hold me when I'm scared
You won't always be there
So love me when I'm gone
Love me when I'm gone...

When your education X-ray
Cannot see under my skin
I won't tell you a damn thing
That I could not tell my friends
Roaming through this darkness
I'm alive but I'm alone
Part of me is fighting this
But part of me is gone

Or maybe I'm just blind.....





Ungefär såhär kan man nog beskriva hur man känner sig ibland.




Nu börjar mitt nya liv!

Nu får det vara nog!

Min stress nivå var på max igår, det var så att det började klumpa sig i halsen. Jag har alltid sagt att jag ta dagarna som de kommer, till viss del stämmer detta, men igår fick jag en uppenbarelse (nej inte från Gud =P) från mig själv. Jag tittade på hur en dag för mig ser ut....jo same shit as always. Man kan ställa mer eller mindre en klocka efter mig. Jag har samma jävla rutiner dag ut och dag in. Det första jag gör när jag kommer hem, sätter igång datorn , sitter där någon timme, laga middag, TV/dator efter det, och sedan sova vid 12 (vilket är sent), sedan upp kl 7 på morgonen, sätta på datorn, göra frukost, iväg till skolan, hemma runt 17 och där har cirkeln slutits. De enda dagarna som är lite off är tisdagar och söndagar då jag spelar rollspel, men även de ligger på bestämda tiden.

Igår mådde jag skit, jag sjönk riktigt djupt,  snackade med min familj i över en timme för att lossa på repen som har bundit mina tankar. Jag mår lite bättre idag iaf.

Så idag har jag bestämt mig, idag börjar mitt nya liv! Det som kommer först på listan är att motionera (jogga) och bli av med ölkaggen till mage, tror den stör min sömn mycket, plus när jag motionerar så kanske jag får ut den överskottsenergin jag har i kroppen. För varje dag känner jag mig mer eller mindre riktigt hyperaktiv, jag blir lätt uttråkad och rastlös. Detta blir en start på mitt nya liv. Sedan dyker väl det förhoppningsvis upp nya saker som bryter min nuvarandra onda cirkel. Jag ska börja meditera varje dag på allvar är en sak som är säker, måste lyckas få ner min puls och kunna hantera oron i kroppen. Ska dra ner på kaffedrickandet på kvällarna, ska bara dricka vatten då hehe =D

Och om människor tror jag ändrar mitt liv för vad andra tycker så har ni fel, detta är helt och hållet för mig! För en sak är säker jag kommer aldrig ändra min personlighet och mitt utseende för någon annan. Jag är vad jag är och jag kommer inte ändra på det. Jag gör detta för min skull.

RSS 2.0