Så trött

Jag är så jäkla trött att jag inte vet vart fan jag ska ta vägen. Vill bara sova hela dagen, men kan inte.
Meningslöst inlägg kanske ...men kände att jag behövde gnälla lite.

Mina nya brillor

Ohoy hoy kära bloggläsare här kommer bilden på mig och mina nya brillor som lovat. Får ursäkta om jag ser lite orakad ut hehehe.



image21

glasögon

oh yeah!

Mysfarbror har skaffat sig nya glasögon vilket får honom att se ännu mera mysig. ska lägga upp ett foto senare. Peace

Förkylning!

Bah! Fick en förkylning när jag var nere i Blekinge förra veckan. Med andra ord har jag inte fått springa nu på nära 2 veckor ! Surt surt surt! Men men snart borde min hosta vara över och då jäklar blir det speedy Gonzales goes Nybro.
Annars nere  i Blekinge firade jag min syrras 30 års dag samt att jag var på en anställningsintervju hos Stena Line. Väntar fortfarande på svar därifrån.

Joggarens väg

För er som är nyfikna på hur det går med mitt nya liv så kan jag meddela att det går jätte bra :)

Sömnen börjar rätta till sig och jag sover gott om nätterna. Jag har börjat gå ner lite i vikt också genom joggingturerna och regelbundna mattider. Det blir jogging turer varannan dag och jag tummar inte på detta. Det får vara lite kyligt eller regnigt, I don´t give a shit, jag ska ha min joggingtur så är det bara =). Man börjar få mer och mer positivare tankar och stressen märks inte av så mycket längre trots att jag har mycket att göra i skolan nu. Det är inte hela världen om man får en omtenta eller komplettering. Livet är fullt med sånt utanför skolan också. Se bara på vad jag fick göra med försäkringskassan, jag var tvungen att komplettera där. Det är bara att köra gamla lumpen mottot: "Gör om ,gör rätt". På så sätt lär man sig av sina misstag.

Sviss i hussan!


Chicken tennis!



Jepp, se upp när ni spelar tennis. Värsta fall är den en kyckling som ni har som boll ;) Så söt animation

Byråkrati helvete!

Kära bloggläsare

Ni har nog någon gång upplevt en ren skär irretation över försäkringskassans strulande med bostadsbidrag. Här kommer min version över min irretation!

Börjar med att jag skickar in mina papper i slutet av Januari till deras kontor i Östersund (enligt vad som stod i papprena). Jag väntar....jag väntar...Febuari går och inget besked. någon gång runt 10 mars får jag mina papper....vad står det? Jooo jag hade glömt att skriva under mina papper.....visst det är ju klart fel och fatalt misstag från min sida...men ska det ta över en jävla månad för dem att komma på det och ge mig det beskedet via posten?! Nåväl de vill ha in det igen senast den 25 mars....ok jag skickade det typ på onsdagen innan påsken. Nu är det första april och jag fick besked nu att JAG INTE FÅR BOSTADSBIDRAG! För att uppgifterna som de skulle ha hade inte kommit fram. När man ser på pappret när det är skickat så är det skickat den 26 mars och jag får det nu. Visst det är fan så mycket snabbare än vad det tog för dem att skicka det första gången! Så nu ska en mysfarbror knata ner till kontoret i antingen Nybro eller i Kalmar (Kalmar var därifrån brevet skickades) och prata med dem. Jag hoppas verkligen att det löser sig istället för att jag ännu en gång ska skicka in en ny ansökan!

Det bästa var när jag bodde i Karlskrona där ringde de iaf hem till mig och berättade att jag hade vissa kompletteringar att skicka in.

Och nej detta är inget april skämt!

RSS 2.0