Rollspelshelgen

Tjohej ärade bloggläsare!

Jaha, nu har jag väl äntligen fått tummen ur röven och tänker nu berätta lite om rollspelshelgen som jag och några polare hade ute på Öland. (pssst någon måste rädda mig, Anton skrämmer mig...det är efter hårda påtryckningar från honom som jag skriver detta) Ehmm hrmm ja just det...Öland ja..denna avlånga Ö som är en motsvarighet till filmen Deliverence. Tyvärr såg jag ingen bonde sitta ute i hamocken plinkandes med en Banjo...men jag vet att de finns där! Jag känner det på mig. (Vänta nu...varför tar Anton upp en Banjo nu? NEEEEEEEJ!) Jaa ehmm rollspelshelgen ja...den gick smärtfritt. Vi åt som några vrålhungriga hamstrar. Vi började helgen med att fara till Citygross i Kalmar. Ni kan tänka er 4 fullvuxna karlar springa runt i en mataffär för att inhandla mat till en rollspelshelg. Tänk er Lanhelg fast rollspel. Det blev några grillskivor och en jädrans massa klyftpotatis, vitlök, glass, nachos, KAFFE och nötter.

Sedan stack vi ut till Öland för att bo i en liten stuga som tillhör Anton's familj. En väldigt mysig och trevlig stuga...dock lutade den en del. Under helgen spelade vi lite Kornopia, Neotech, Axis and Allies (brädspel) och vi körde klart ett äventyr i Warhammer som jag spelledde. Vi hann även med att traska över åkrar och stränder i typ nära 2 timmar. Tack Anton för att du visade oss det härliga träsket med koskit och kopiss blandat med regnvatten. Det var väldigt trevligt att spendera 15 min med att kliva på stenar med en tung systemkamera.

Men allt som allt var det extremt rolig helg, dock att vi blev lite trötta och småtjuriga (speciellt jag som vanligt) hehe. Här kommer lite bilder som jag tog under helgen. Behöver jag påminna er om copywrite? Bra..för bilderna är inte ens orginalen :P


Daemons

Tjohej.

Jag spelar något som heter Tribalwars. Detta är ett onlinespel där man bygger upp byar och strider med andra byar. På uppdrag från min stam Daemons har jag gjort förslag på stammens logo. Kom gärna med konstruktiv kritik tack. Det går även att nå mig på min mail [email protected]. Copywrite gäller för bilderna. // Ringan




Nostalgia Bilder

Tjenare

Jag hade lovat att lägga upp lite bilder från Nostalgiaträffen nere i Ronneby 2008. Här kommer några utav de mängder med bilder jag har tagit.


Mustang

Jag hoppas att ni förstår att det är copywrite på dessa. Det betyder att ni inte få använda dem hur som helst.Ni får jätte gärna dregla över bilderna, men att använda dem till era egna hemsidor och annat tjaffs är strängt förbjudet och kommer innebära att ni får en fly förbannad fotograf efter er. Be gärna om lov först genom att skicka ett mail till [email protected]

The Dwarfs are coming! Beware!

Sitter här och käkar lite frulle och längtar till helgen då jag och några polare ska iväg till Öland och lira rollspel under helgen. Ska bli skit skoj! De rollspel som vi ska lira är , Drakar och demoner Kornopia, Neotech och Warhammer (som jag kommer att spelleda). Mitt Warhammer äventyr kommer att handla om 3 sycken Dvärgbröder som ger sig ut på ett äventyr utan dess like. De ska nämligen jaga ifatt ett gäng med Gobliner som har anfallit flyktingar och handelsmän under oroligheterna i Middenland. Men saker och ting verkar få en konstig utveckling när de kommer till en liten by vid namn Untergard. Förhoppningarna är att vi ska hinna lira detta äventyr under helgen. Vi får se vad det blir ...och dessutom får vi se hur mycket sömn det blir hahahaha! :D Det blir nog lite som lan fast med rollspel ;) Mwaahahahha

Ikväll blir det att sitta med att luska ut vilka låtar man ska ha med i kampanjen. Det ska ju gärna vara lite Dvärgiska låtar ;) Lite vikingastil hähähä. ;)

Men men nu ska jag snart iväg och jobba. Sa jag att jag jobbar på ett sommarfritids? Inte? Nåväl...nu vet ni ;)
Och som en le grande finalé på detta inlägg så .....vänta lite...vem fan är du? Vad är du för en liten söt fluffig figur? Varför har en sötis som du en sådan stor yxa?

"Ach! Ye wee little blogger! Stup typing this crap ye bastard and bring me a strong and warm ale! Hey you do ye listen to me or should I make you remember who got the biggest axe of us?!"

Oj..hrmm ursäkta mina kära läsare..jag måste nog tyvärr gå nu....nej nej lille Alfred gör inte vad du tänker.....AAARGH nej inte min kamera! ....Nää nu jävlar...


>>>>>>>Tillfälligt avbrott i bloggandet<<<<<<<<<<<

Skärpning herr mysfarbror!

Jepp jag måste verkligen skärpa mig nu. Jag har ju inte skrivet i bloggen på evigheter nu. Vad ska alla ni mina bloggläsare tänka om herr latmask till mysfarbror? Nej nej det går aldrig...jag måste verkligen skärpa till mig nu.

Vad har hänt?

Hmmm inte mycket förrutom att jag har börjat mitt sommarjobb nu som ska vara i 3 veckor. Jobbar på ett fritids under sommaren nämligen. Änsålänge är det riktigt roligt, man har fullt upp hela tiden hehe.

Sedan sitter jag och funderar över vad jag ska skapa för kampanj till rollspelshelgen som jag och några polare ska annordna hemma hos Anton. Det ska givetvis bli något inom Warhammer stuket och det lutar mest om att det ska handla om Warhammer dvärgarna ;). Vad sägs om att de ska gå runt och röjja troll och annat avskum? Hmm vi får se, vi får se hehe. Roligt ska det bli iaf.

Ska ta och skriva ett inlägg senare om mitt besök på Nostaliga festivalen men just nu kan jag inte det.

Ha det fint my little bloggers!

// Mysfarbror Ringan




RSS 2.0