Jag kom, jag såg, jag dammsög

Qaaaplah!

Yes, det var en sådan dag idag. Det kändes som det var dags för det nu, man började nämligen fundera på om dammråttorna hade ett liv där de kröp runt på golvet. Damm är kanske lite dumt att säga...det är nämligen ludd från de här förbannade runda mattorna från IKEA.(dock billiga). Men det är nog bäst att jag tar mig en liten paus bland allt städande och kanske fundera på att gå en runda samt inhandla frulle tills imorgon.

I helgen ska jag ner till Blekinge och hälsa på lilla familjen. Vi ska nämligen på en bil utställning nere i Ronneby på lördag. De ställer ut gamla bilar. Hoppas det blir fint väder så att man kan fotografera dessa gamla viddunder.

Söndag blir det Trudvang igen. Får se om herr Erlandsson dyker upp det var längesen man såg honom sist. Skulle vara roligt om han kunde få tid till att vara med och rollspela i min Jerusalemkampanj. Ja just det...saknar FORTFARANDE karaktärsbakgrunder från vissa spelare. Skärpning boyz! Annars får ni ingen xp så att ni kan pwna fienderna ni kommer inte få några super coola vapen. Ni kommer dessutom att lida av spetälska. Ahh det känns skönt att vara spelledare ;). Nee skämt och sido, fixa dem ASAP!. Vill ha dem på söndag om inte så skriv ner lite kortfattat på ett lösblad på söndag.

Sviss i hussan kära läsare!

// Mysfarbror Ringan

En öl-reklam

Hahaha kolla in denna ölreklamen. Denna slår banne mig Heiniken och Carlsbergs reklamer.


Skvallertidningar

Varje gång jag står i kö i en affär vad finns framma vid kassorna om inte skvaller tidningarna. Jag gillar inte skvallerpressen osv. Men trots det...vad är det mina ögon får för sig att göra när jag väl står i kön? Jo, de börjar först röra sig mot tidningshyllan och sedan snett nedåt för att rikta sin focus rakt på en skvallertidning. Varför?! Jag vill inte veta hur många ungar som Angelina Jolie har adopterat, jag vill inte se nakenfoton på Bradpitt när han badar i sin egna fördömda pool eller sånt skit. Hmm jag kanske borde ha sådana lappar för ögonen som hästar brukar ha på travbanorna? Skulle ni kunna se mig knata in i en affär med sådana lappar? Hehehe, ne fy för skvallerpressen som lyckas locka en medianörd som mig. ;)

Sviss i hussan på er.

// Micke

Nåväl...

Får väl ta och skriva lite nu då.

Hmm skrivandet på Jerusalemkampanjen går lite si sådär måste jag säga. Jag vill gärna ha lite klart för mig över rollkaraktärernas bakgrund om jag ska kunna få till det hela. Men änsålänge är det bara två spelare som skickat in sina bakgrundsberättelse.

Sitter även och spånar på slutet av Warhammer kampanjen som avslutades för några månader sen. Får se vad det blir av det slutet. Förhoppningsvis om jag får tummen ur röven så ska jag nog ha det klart tills på Tisdag. Men kan inte lova något just nu. =/

Annars är det som vanligt här hemma. Sitter lite själv här framför datorn och har inte mycket att göra.

Flyttad

Jaha jaja där ser man. Flyttad till en annan server verkar det som. Nåväl, vad ska man skriva här idag?

Känner inget riktigt sug att skriva något just nu, så jag får skriva lite senare under dagen.

Ha det gött bloggers!

RSS 2.0