uuuurk..

Jahapp...här sitter man nu bakis och skakis.....(inga höga ljud ...TACK!) Mår väl som man förtjänar hehe. Men det var skit skoj igår! Kommer dock inte ihåg allt som togs upp genom "diskussionerna", men livat och glatt var det iaf hahaha ^^

Over and out.



uuurk

Den episka resan till Öland.

En gång för länge sedan bodde det en liten påg vid namn Ringan i en stad vid namn Nybro. Han var en storväxt påg med fjun växande i ansiktet. Han ville så gärna visa för sina kamrater att han är en redig karl. Men en av hans kamrater vid namn Anton ville att han skulle bevisa det på ett annat sätt. Nämligen att Ringan skulle på ett äventyr över till Öland där han skulle besöka en hemsökt stad vid namn Färjestaden. Ringan började rysa i hela kroppen ty han visste vad myter och legender fanns på denna Ö. Han funderade ett tag på Antons förslag. Ringan ville inte visa sig rädd eller feg utan antog utmaningen!

Så en vacker dag beslutade sig Ringan för att åka över till Öland. Han tog sin ryggsäck med diverse viktig överlevnadsutrustning och begav sig. Ringan började dock fundera på hur han skulle ta sig till denna plats folk kallar för Öland...inte minst den lilla staden Färjestaden som ligger på Ön. Han funderade ett tag, och en tanke for igenom hans huvud. Han kom på att Kalmarlän bedrev en form transport där invånarna i länet kunde ta sig från stad till stad. Han klev på de fyrhjuliga järnmonstren som för övrigt var gula. Med ett vrål började dessa monster att bege sig till Kalmar. Knappt en timme hade gått och Ringan kom fram till Kalmar, där han nu var tvungen att vänta på nästa fyrhjuliga monster som kallades för 404an. Detta monster skulle nu ta honom till den plats de kallar Öland. Han klev på monstret som inte var lika lik som det förra utan var mycket mindre och var blå i skinnet. Den vrålade iväg igenom Kalmar stad och över en liten bro till Öland. Ringan såg framför sig en mörk siluett tona fram framför honom.....Öland...denna hemsökta plats är han nu på väg till och där ingen återvändo. Han började närma sig slutdestinationen som var Färjestaden. En hamnstad nära brofästet på Öland. Ringan klev av KLT monstret och tittade spänt runt omkring sig....vad väntade honom nu?

Men ack vad får han se när han går igenom staden om inte Anton?! Vad gör han här? Vad är det för jävulskap som andarna på Öland ger honom? Hur kan hans frände vara här på denna hemsökta plats? Men ack och ve, ty myterna och legenderna var helt fel. Här på denna ö bodde vanliga hederliga människor (eller gör de det?) som Anton. Han tog med sig Ringan hem till sig där han introducerade Ringan för sina katter.

Avslut:
En väldigt trevlig dag hemma hos Anton där vi lirade lite Heroes of might and magic där jag spelade Dvärg och anton någon otäck zombie. En sak är säker...striden över riket är inte över ännu, ty dvärgarna har nu vaknat upp ur sin bakfylla och deras blickar börjar nu rikta sig mot det annalkande odöda hotet.  Bring it on ! ;)

Värde på bloggen

Mehehehe

Teza hittade ju en jätte fin sida där man kan se värdet på sin blogg. Som ni ser på toppen av min blogg så står värdet där, 3000 pissetassar ;-)


Här kan du se ditt värde på bloggen =)
http://bloggvarde.se/


Morgonstund har guld i......äh åt helvete med det där!

Urk...sitter här och mår lite risigt. Det har inte varit så goda sömn nätter denna vecka...speciellt inte denna natt.
Gick och la mig runt halv 3 i natt...morgon hur man nu ska se på saken. Klockan halv 8 ringer de från skolan och frågar om jag vill vikariera idag som musiklärare. Lite dåsig och trött svarar jag ja. Här sitter jag nu med ruffsigt hår, svarta ögon, påsar under ögonen och bara hinkar i mig kaffe. Jag skulle nog inte suttit uppe så länge i natt för att skriva på min Jerusalemkampanj. Men men lite misär såhär på fredag morgon är ju härligt........

Skoj!

Ah ikväll var det en riktigt rolig omgång utav rollspelet Eon. Alla var taggade och rollspelade skitbra. Idag tror jag vi för första gången riktigt kom in i den stora episka kampanjen. Det är ett under att min karaktär har överlevt såhär långt och hoppas på ännu längre.

Annars när det gäller mitt skrivande av Jerusalemkampanjen så går det lite långsammare. Detta beror lite på att det är mycket i skolan som tar mina kreativa krafter ifrån mig. När man skriver mycket i skolan så känner man sig inte så motiverad att skriva ännu mera utanför skolan. Men jag har ett litet uppdrag klart. Jobbar fortfarande hårt med introduktionen. Men jag måste dock ha in alla karaktärers bakgrundshistorier för att få in dem på ett snyggt sätt i spelet. Men det lilla jag vet om vissa karaktärer så lär det nog inte vara några större problem. Ska bli spännande att rollspela ett spel där man utgår från våran världs historia. Det vill säga att det var våra förfäder som skapade Jerusalems historia. Karaktärerna kommer att få vara delaktiga mitt i alla de episka händelser som äger rum i detta oroliga område i år 1184. Det är här man kan säga att helvetet brakar lös i Jerusalem och det ser riktigt jävla brunt ut för dem i framtiden.

Frid vare med er ärade bloggare....

HOOOOOOOOO!

Mastodon

Tackar Tobbe för att du tipsade mig om denna grupp! Mastodon passade perfekt in i min musiksmak.

Här kommer en av mina favoriter av Mastodons låtar. 

"Colony of Birchmen"



This forest is growing faster than I can tell
Cell structure eats away at a massive swell
Seems however I'm a victim of circumstance
Hunt for ogres and dwarves
 Lion slicer
Run with death
Run with death
White faces coming closer with every step
 Earth envelopes taking breath without happenstance
Carve my teeth out ripping through the sheep's head curse
Hunter gatherer
 Ridden from the cave
Run with death
Run with death
Gone away
 My heart's gone away
Taking everything
My heart's gone away
Take it now
Run with death
Run with death
Gone away
My heart's gone away
Taking everything
My heart's gone away
 Take it now

Gutt väder!

ahhh vilket underbart väder. Nu ska jag kila neråt stadens centrum och torg. Ska se vad det finns för roligt folk och fä ute i detta väder. Kanske ska jag ta med mig min lilla kamera och plåta lite. Mmmm det får det nog bli.

Annars vad har hänt? Inte mycket.....sitter bara och pillar mig i naveln och njuter. Känn på den ni!

Ha en solig och fin helg nu mina kära bloggare....smält nu inte i denna hetta :)

Hard Gay

Ja fy faaan vad jag skrattade åt detta filmklipp! Tackar Hansa för detta fina lilla klipp ^^


Sent...men pigg

Kom igen nu John Blund, gör mig trött! Jag skulle ha gett fan i den sista kopp kaffen vid 22:30. Skulle ha lagt mig när jag var skit trött vid midnatt...men neeeej, satte man sig och spelade Diablo 2 och lät kaffet aktivera kroppen.....bra jobbat får jag väl säga. Nåväl..jag är ändå ledig imorgon så det är skit samma.

Hmm vad annars ska man ta upp?

Ah just det ja, inom rollspelsvärlden kan jag skriva om.
Det är nämligen på detta viset att jag håller på att skriva en kampanj som kommer utspela sig i Jerusalem år 1184. Karaktärerna kommer vara en blandning mellan olika heliga riddarordnar, världsliga riddare, krigare från Norge samt en sketen Tysk romersk filur ;) (ooooo Aaaaantoooon). Det går väl lite si sådär med skrivandet av den. Har så mycket annat också att skriva om, Warhammer avslutet, skolarbeten osv osv.....måste vila mina ögon ibland. Men änsålänge har jag en liten inledning på Jerusalem kampanjen, snart även klar med första uppdraget. Ska faktiskt bli riktigt spännande det här, får se när det ska dra igång. Har mycket andra rollspel på G nu så vet i fan om det blir efter sommaren eller ej. men men alltid roligt att ha något av intresse som aktiverar mig lite.

Gudomligt

Ja...jag tror ingen har missat Karina i talang 2008. Det var av ren tillfällighet som jag tittade på senaste programmet. Annars brukar jag inte titta på det....men vilken tur jag hade. Det var längesen man hörde en sådan fantastisk melodi. Jag blev med ärlighetensnamn ganska tårögd. Denna pianist lyckades verkligen med sin melodi att nudda vid min själ. Jag hoppas verkligen att hon kommer i framtiden att spela in en CD för jag kommer defenitivt försöka vara den första som köper den CD'n!


RSS 2.0