Den episka resan till Öland.

En gång för länge sedan bodde det en liten påg vid namn Ringan i en stad vid namn Nybro. Han var en storväxt påg med fjun växande i ansiktet. Han ville så gärna visa för sina kamrater att han är en redig karl. Men en av hans kamrater vid namn Anton ville att han skulle bevisa det på ett annat sätt. Nämligen att Ringan skulle på ett äventyr över till Öland där han skulle besöka en hemsökt stad vid namn Färjestaden. Ringan började rysa i hela kroppen ty han visste vad myter och legender fanns på denna Ö. Han funderade ett tag på Antons förslag. Ringan ville inte visa sig rädd eller feg utan antog utmaningen!

Så en vacker dag beslutade sig Ringan för att åka över till Öland. Han tog sin ryggsäck med diverse viktig överlevnadsutrustning och begav sig. Ringan började dock fundera på hur han skulle ta sig till denna plats folk kallar för Öland...inte minst den lilla staden Färjestaden som ligger på Ön. Han funderade ett tag, och en tanke for igenom hans huvud. Han kom på att Kalmarlän bedrev en form transport där invånarna i länet kunde ta sig från stad till stad. Han klev på de fyrhjuliga järnmonstren som för övrigt var gula. Med ett vrål började dessa monster att bege sig till Kalmar. Knappt en timme hade gått och Ringan kom fram till Kalmar, där han nu var tvungen att vänta på nästa fyrhjuliga monster som kallades för 404an. Detta monster skulle nu ta honom till den plats de kallar Öland. Han klev på monstret som inte var lika lik som det förra utan var mycket mindre och var blå i skinnet. Den vrålade iväg igenom Kalmar stad och över en liten bro till Öland. Ringan såg framför sig en mörk siluett tona fram framför honom.....Öland...denna hemsökta plats är han nu på väg till och där ingen återvändo. Han började närma sig slutdestinationen som var Färjestaden. En hamnstad nära brofästet på Öland. Ringan klev av KLT monstret och tittade spänt runt omkring sig....vad väntade honom nu?

Men ack vad får han se när han går igenom staden om inte Anton?! Vad gör han här? Vad är det för jävulskap som andarna på Öland ger honom? Hur kan hans frände vara här på denna hemsökta plats? Men ack och ve, ty myterna och legenderna var helt fel. Här på denna ö bodde vanliga hederliga människor (eller gör de det?) som Anton. Han tog med sig Ringan hem till sig där han introducerade Ringan för sina katter.

Avslut:
En väldigt trevlig dag hemma hos Anton där vi lirade lite Heroes of might and magic där jag spelade Dvärg och anton någon otäck zombie. En sak är säker...striden över riket är inte över ännu, ty dvärgarna har nu vaknat upp ur sin bakfylla och deras blickar börjar nu rikta sig mot det annalkande odöda hotet.  Bring it on ! ;)

Kommentarer
Postat av: Targar

Haha snyggt skrivet men tyvär lär dina dvärgar få spö...

2008-05-19 @ 10:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0