Förlåt mina kära bloggare!

Ja, jag vet att jag är en elak person som inte skrivet i min blogg på evigheter! Jag ska försöka ändra mig. Nu när Anton har börja blogga igen så är det tamej fan på tiden att jag också gör det.

Så mycket har inte hänt under tiden jag senast bloggade.

Jag har fyllt år...wooooppi halvvägs till 50. Sedan har jag skaffat mig ännu en tattuering. Ni ska få en bild sen när alla skorporna har rammlat av och det är väldigt snart. Sedan har jag varit på ännu en rollspelshelg nere i Södra Kärr hos Per´s släktstuga kan man väl kalla det för. Riktigt mysigt och primitivt. Inget rinnande vatten och inget avlopp. Aaaah jag kan fortfarande känna trudvang vibbarna ;). Jag tog givetvis bilder där men jag känner att jag vill inte riktigt föra över några bilder på min nuvarande dator. Jag har äntligen fört över 20 Gb(!!!!) bilder till min externa hårddisk för att förbereda en överföring till min nya dator som jag ska hämta den 4/10. Möjligtvis då får ni se bilderna från rollspelshelgen. Kan säga att det är riktigt mysiga bilder ;).

Annan nyhet är att jag läser sista terminen på lärarprogrammet. Så just nu håller jag på att genomföra min 5 veckors praktik i en 4a. Det har varit lite si och så, men det verkar ordna upp sig nu. Sedan efter det ska jag börja skriva på min examinationsuppsats ala C uppsats. Det är ju tur att man inte fått öva på att skriva sådana uppsatsar....NOT! Jag känner faktiskt en jävla ångest. Jag ska dessutom skriva själv vilket spär på ångesten mycket. Men men morgondagen exsisterar inte ännu utan jag måste blicka på nuet.

Ha det gott mina kära läsare! QAAAAPLAAAAH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0