Warhammer, demoner och spöken?

Igår så spelledde jag ännu en gång Warhammer med mina kamrater. Denna gången var jävligt roligt, det känns som man kommer mer och mer in i det, och igår spelade de andra otroligt bra! Det var rollspel utav högsta kvalité. Visst ibland hände det att man spårade ur men inte så mycket som det har varit tidigare. =)

Igår handlade det myckt om spöken, demoner och mystiska varelser. Karaktärerna råkade ut för en demon i en djup mörk skog. 2 av deras följeslagare försvann spårlöst. De lyckades dock att banna demonen för tillfället så att de kunde fly ut ur skogen.

Sedan kom de till en stor stad i ett område som heter Bastonne. Här skulle givetvis de Bretonniska karaktärerna testa på att skjuta båge vilket är det en Bretonnisk adelsman hatar mest av allt. Det visade sig också stämma rejält. En av dem fumlade och dödade en vakt som patrullerade en bit vid sidan om målet. Han dog och karaktärerna bar hem honom till hans mor och far och bad om ursäkt för vad som hände och gav dem 100 guld vilket är en extrem förmögenhet! Speciellt om man är en fattig borgarfamilj. Men fadern var långt från ledsen, han har fortfarande 7 andra söner att ta hand om och uppfostra. Hans dog trots allt i tjänst enligt honom hehe.

karaktärerna är på full fart nu till Huvudstaden Couronne som ligger i Norra Bretonnia. De måste skynda sig så mycket de kan för att meddela kungen om en händelse som ägde rum tidigare i kampanjen. Dock stötte de på 2 riddare som oförklarligt inte tog skada av det karaktärerna gjorde på dem. Det finns inget under rustningen på dessa riddare. Nu står karaktärerna för ännu en oförklarlig händelse som de måste lösa. Det tar för lång tid att rida runt skogen och måste igenom skogen för att komma fram snabbt. förhoppningsvis ska de hitta information i byn som ligger utanför skogen. Här slutade vi igår och nu får man se hur de ska lösa detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0