Star Wars episode VII?

A Galaxy far far away....

Det är cirka 1000 år innan de första filmerna börjar. Ett stort slag håller just nu på att ske mellan Republiken och Sith.
Terrence en 18 Jedi förlorade sin far som var hans Jedimästare när han var 10 år. En Sith var orsaken till faderns död. Efter detta har Terrence lidit av mardrömmar, framtidsvisioner och flashbacks. Enda sedan händelsen har han inte gått utanför Jedi templet. Tills en dag...han och hans vänner fick ett uppdrag att undersöka en misstänkt affärsman...vilket slutade med att de mötte en Sith. terrence fick direkt en flashback där han får se sin far dödad om och om igen. Han blir rasande och använder kraften till att knocka tillbaka och skada fiendesoldater som följde med sithen. Problemet var att han inte tänkte på att det stod Jedis framför dessa. Men blind av sin ilska sket Terrence i detta. Kasseia en kamrat till Terrence lyckades undkomma Terrence attack...och på så sätt även överlevt en säker död. Sen dess började hans ilska att växa ännu mer....hatet mot Sithen som dödade hans fan...han vill ha hämd! Vrede, hämd, rädsla...allt leder till den mörka sidan...Terrence inser detta...men det lockar honom och han inser att den ger honom mer makt och styrka....veckorna går..och efter några uppdrag med sina vänner..har han mer och mer vänt sig till den mörka sidan. Hans vänner känner detta i kraften, hur ska detta gå? Högt uppsatta Jediriddare ser nu till att Terrence stannar i templet ett bra tag för att kontrollera sina känslor. Terrence lyckas dock fly...men inte nog med det...efter hans senaste uppdrag hade han lyckats få kordinaterna till en Sithflotta...han flyger dit i all hast. Där får han nu tjäna en ny mästare och en mycket stark sådan. Hur ska det gå för Terrence? Hur ska det gå för Terrence kamrater som nu letar efter honom?

Detta får ni snart reda på ;)

Detta är en kort sammanfattning över vad som har hänt i ett Star Wars rollspel som jag och mina kompisar spelar. Terrence är min karaktär som nu gradvis har gått över till Sitherna. Men ännu finns det hopp att gå över till den ljusa sidan igen. Men ska hans vänner lyckas rädda honom? Kan säga som det är nu ..är flesta av dem tillfångatagna och det är nu bara en som kan rädda alla nu. Daze sägs vara på väg till Sithflottan med en styrka på 500 Jedi riddare! Det kommer bli spännande ikväll när vi fortsätter hehe ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0